Sint kwintenstraat 33 - 3350 Wommersom
Tel.: 011 96 01 77 011 96 01 77
Contacteer ons!
Geef uw gevel de aandacht die ze verdient!

Uw gevel laten renoveren in de buurt van Tienen en Sint-Truiden

Is uw gevel in erbarmelijke staat en wilt u die graag geheel laten renoveren? Bel ons voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Specialist in gevelwerken

Een mooie gevel springt meteen in het oog. Bovendien werkt ze ook isolerend, waardoor er minder energie verloren gaat. Wij herstellen eventuele schade met innovatieve kwaliteitsproducten en zorgen indien nodig voor een grondige gevelreiniging en het plaatsen van een hydrofuse. 

Wij zijn er voor u

U kiest helemaal zelf hoe u de afwerking en stijl van uw gerenoveerde gevel wenst. Wij bieden verschillende technieken aan. De professionals staan u sowieso vriendelijk te woord en ter plaatse wordt beslist wat de passende optie voor uw vastgoed is. Als er nadien onverhoopt nog problemen of twijfels ontstaan, komen we graag bij u langs om die op te lossen. Nazorg hoort bij onze onberispelijke service. Daarnaast geniet u standaard van maar liefst 10 jaar garantie.

Interesse in onze all-in dienstverlening voor uw gevel te laten renoveren regio Tienen? Vraag dan vandaag nog uw gratis offerte aan!

 

Clikc+