Doe beroep op de experts van Renovaties Martens. Vraag uw offerte aan.

011 96 01 77

Kleine metselwerken, grootse eindresultaten
Kies voor puur vakmanschap

Wilt u uw renovatie of verbouwing zo vlot mogelijk laten verlopen? Laat dan uw kleine metselwerken regio Tienen over aan Renovaties Martens.

Jarenlange ervaring

Renovaties Martens specialiseert zich reeds vele jaren in het plaatsen van tuinmuurtjes, brievenbussen, garages of carports, … Een specialist komt ter plaatse om uw kleine metselwerken te Tienen uitvoerig te bespreken. U wordt geïnformeerd over de diverse mogelijkheden en de allernieuwste trends.

Eindeloze passie

De passie voor het vak kent bij Renovaties Martens geen grenzen. Met de grootste nauwkeurigheid en volgens de juiste procedure wordt uw metselwerk uitgevoerd. Er wordt bovendien steeds gebruik gemaakt van hoogstaand materiaal om een perfect eindresultaat te garanderen. Neem gerust contact op voor een offerte op maat. Alles wordt volledig afgestemd op uw budget.

Alle metselwerken kunnen uiteraard uitgevoerd worden in combinatie met andere opdrachten. Zo is Renovaties Martens ook gespecialiseerd in tegel- en klinkerwerken, zandstralen van meubelen en het uitvoeren van volledige gevelrenovaties. Geef een seintje indien u meer info wenst. In de fotogalerij kunt u voorbeelden vinden van afgewerkte projecten.

Bouwen, verbouwen
of renoveren

Service met
persoonlijke garantie

Steeds een gratis
offerte op maat