Renovaties Martens


Bent u van plan om te bouwen, verbouwen of renoveren? En zoekt u daarvoor een betrouwbare en professionele partner?

 Contacteer ons

Badkamerrenovatie: Een nieuwe look voor uw badkamer! 

Uw badkamer is een belangrijk onderdeel van uw huis en het is dan ook belangrijk om deze goed te onderhouden. Als uw badkamer aan renovatie toe is, dan kan dit een grote klus zijn. Gelukkig weet Martens Renovaties van aanpakken om van uw badkamer (opnieuw) een pareltje te maken.

Esthetisch én technisch in orde!

Er zijn verschillende redenen waarom u uw badkamer zou willen laten renoveren. Misschien wilt u uw badkamer opfrissen en een nieuwe look geven, of misschien wilt u de badkamer aanpassen aan uw veranderende behoeften. Een badkamerrenovatie kan ook nodig zijn als uw huidige badkamer niet meer voldoet aan de veiligheidseisen.

Van idee tot uitvoering

Er zijn een aantal dingen waar u aan moet denken voordat u begint met de renovatie van uw badkamer. Zo bespreken we van tevoren wat uw wensen zijn en wat uw budget is. Zo kunnen we samen een plan maken voor de renovatie van uw badkamer.

Kwalitatieve materialen

Ook is het belangrijk om te bedenken wat voor soort materialen u wilt gebruiken voor uw badkamerrenovatie. We werken enkel met materialen die sterk en duurzaam zijn en perfect aansluiten bij de stijl van uw huis. 

Bij Martens Renovaties bent u zeker van kwaliteit op alle gebieden. Wij zijn actief in heel Vlaanderen en bieden u een totaalpakket van tegelwerken, metselwerken, klinkerwerken, badkamerrenovatiestot zelfs totaalrenovaties

Renovaties Martens

Offerte badkamerrenovatie

Wilt u weten hoeveel uw nieuwe badkamer zou kosten?
Neem dan contact op met Renovaties Martens.
Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte op voor de renovatie van uw badkamer.