Renovaties Martens


Bent u van plan om te bouwen, verbouwen of renoveren? En zoekt u daarvoor een betrouwbare en professionele partner?

 Contacteer ons

Klinkerwerken 

Klinkerwerken zijn een populaire keuze voor het aanleggen van opritten, terrassen en andere buitenoppervlakken. In Tienen zijn er verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van klinkerwerken. 

Soorten klinkers

Er zijn verschillende soorten klinkers beschikbaar, waaronder betonklinkers en natuursteenklinkers. Betonklinkers zijn gemaakt van beton en zijn relatief goedkoop. Natuursteenklinkers worden gemaakt van echte steen en zijn duurder, maar hebben ook een hogere kwaliteit en duurzaamheid.

Een goede voorbereiding

Bij het aanleggen van klinkerwerken is het belangrijk om een stevige ondergrond te hebben. Dit kan bereikt worden door het aanbrengen van een laag grind of zand. De klinkers worden vervolgens op de ondergrond gelegd en verlijmd met behulp van cementmortel.

Correcte plaatsing

Het is belangrijk om de klinkers op de juiste manier te leggen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat strak en professioneel oogt. Dit kan door middel van het gebruik van een waterpas en door ervoor te zorgen dat de klinkers op een rechte lijn worden gelegd.

Afwerking

Er zijn verschillende opties voor het afwerken van klinkerwerken, zoals het gebruik van voegmiddelen of het aanbrengen van een beschermende coating. Dit is afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van de klant en de specifieke eisen van de opdracht.

Bij Martens Renovaties bent u zeker van kwaliteit op alle gebieden. Wij zijn actief in heel Vlaanderen en bieden u een totaalpakket van tegelwerken, metselwerken, klinkerwerken, badkamerrenovatiestot zelfs totaalrenovaties

Renovaties Martens

Kostprijs klinkerwerken

Wilt u weten hoeveel uw nieuwe oprit of terras zou kosten?
Neem dan contact op met Renovaties Martens.
Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte op voor al uw klinkerwerken.