Renovaties Martens


Bent u van plan om te bouwen, verbouwen of renoveren? En zoekt u daarvoor een betrouwbare en professionele partner?

 Contacteer ons

Metselwerken 

Renovaties Martens is een bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van kleine metselwerken in en rond Tienen. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor kleine en grote metselwerken.

Alles soorten metselwerken

We bieden aanbod aan metselwerken, waaronder het bouwen van muren, pilaren en andere constructies met behulp van bakstenen, betonblokken en andere bouwmaterialen. Daarbij werken we uitsluitend met professionele metselaars met jarenlange ervaring en gebruiken we alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat de metselwerken stevig en duurzaam zijn.

Reparatie van metselwerk

Daarnaast biedt Metselwerken Tienen ook diensten aan voor het renoveren en repareren van bestaande metselwerken. Zo kun je bij het bedrijf terecht voor het vervangen van beschadigde bakstenen of het opnieuw voegen van een muur.

Topkwaliteit

We zijn trots op het leveren van hoogwaardige diensten tegen betaalbare prijzen. Door de jarenlange ervaring en het gebruik van professionele metselaars en materialen, kun je er zeker van zijn dat je metselwerken van topkwaliteit krijgt.

Bij Martens Renovaties bent u zeker van kwaliteit op alle gebieden. Wij zijn actief in heel Vlaanderen en bieden u een totaalpakket van tegelwerken, metselwerken, klinkerwerken, badkamerrenovatiestot zelfs totaalrenovaties

Renovaties Martens

Prijs metselwerken

Wilt u weten hoeveel uw nieuwe metselwerken zou kosten?
Neem dan contact op met Renovaties Martens. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte op voor al uw metselwerken.