Renovaties Martens


Bent u van plan om te bouwen, verbouwen of renoveren? En zoekt u daarvoor een betrouwbare en professionele partner?

 Contacteer ons

Totaalrenovatie 

Een totaalrenovatie is een grote opgave waarbij een woning of gebouw volledig wordt gerenoveerd en opgefrist. Dit kan zowel van binnen als van buiten gebeuren en kan zowel cosmetische verbeteringen als structurele veranderingen omvatten. Een totaalrenovatie kan nodig zijn wanneer een gebouw oud of verouderd is, of wanneer er grote problemen zijn met de staat van het gebouw.

Alle soorten renovaties

Er zijn verschillende redenen om voor een totaalrenovatie te kiezen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u uw huis wilt opfrissen en moderniseren, of omdat u extra ruimte wilt creëren door bijvoorbeeld een verdieping te laten bouwen. Ook kan het zijn dat u problemen heeft met de staat van het gebouw, zoals lekkages of verzakkingen, en dat een totaalrenovatie de enige manier is om deze problemen op te lossen. 

Bij een totaalrenovatie kunnen onder andere de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:

  • Het vervangen of repareren van daken, muren en vloeren
  • Het vervangen van ramen en deuren
  • Het aanbrengen van isolerende maatregelen
  • Het vervangen van elektra- en waterleidingen
  • Het verbouwen van keukens en badkamers
  • Het aanbrengen van nieuwe vloerbedekking en verf

Ervaring en kwaliteit

Een totaalrenovatie kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn, dus het is belangrijk om goed te overwegen of dit voor u de juiste keuze is. Het is aan te raden om een ervaren aannemer in te schakelen om het werk uit te voeren, en om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten en de te verwachten duur van de renovatie. Martens Renovaties is daarom een betrouwbare keuze. Wij combineren een ruime ervaring in totaalrenovaties met een uitgebreide knowhow en oog voor detail.

Goede afspraken, goede vrienden

Het is aan te raden om vooraf goed te overwegen wat u precies wilt laten doen tijdens de totaalrenovatie, zodat u goed voorbereid bent en weet wat u kunt verwachten. Het is ook aan te raden om vooraf een budget op te stellen, zodat u weet wat u kunt besteden en wat u kunt verwachten wat betreft de kosten van de renovatie.

Bij Martens Renovaties bent u zeker van kwaliteit op alle gebieden. Wij zijn actief in heel Vlaanderen en bieden u een totaalpakket van tegelwerken, metselwerken, klinkerwerken, badkamerrenovatiestot zelfs totaalrenovaties

Renovaties Martens

Offerte totaalrenovatie

Wilt u weten hoeveel uw renovatieprojecdt zou kosten?
Neem dan contact op met Renovaties Martens.
Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte op voor de renovatie van uw woning, kantoorpand of bedrijfsgebouw.