Renovaties Martens


Bent u van plan om te bouwen, verbouwen of renoveren? En zoekt u daarvoor een betrouwbare en professionele partner?

 Contacteer ons

Tegel- en vloerwerken 

Bent u op zoek naar een duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloeroptie? Overweeg dan om een tegelvloer te laten leggen. Tegelvloeren zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren, stijlen en prijzen, dus er is voor ieder wat wils. Bovendien zijn tegelvloeren duurzaam en kunnen ze jarenlang mee gaan als ze goed worden onderhouden.

Nieuwbouw en renovatie

Mooie tegels zijn van groot belang in elk gebouw. Ze zorgen voor een unieke uitstraling en helpen u één geheel te vormen tussen uw eigen stijl en die van het huis. Neem dan ook geen risico en laat dit secuur werk over aan een specialist ter zake: Renovaties Martens.

Binnen en buiten

Voordat u een tegelvloer laat leggen, is het belangrijk om te overwegen waar de vloer gelegd zal worden en hoe veel verkeer de vloer zal krijgen. Sommige tegels zijn beter geschikt voor bepaalde ruimtes, zoals keramische tegels voor badkamers en marmeren tegels voor woonkamers. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het budget dat u heeft voor de vloer. Sommige tegels zijn duurder dan andere, dus het is belangrijk om te weten wat u kunt verwachten qua kosten.

Betrouwbaar advies

Hebt u zelf geen flauw idee welke tegels u moet plaatsen in uw woning om een perfect passend geheel te bekomen? Doe dan beroep op het zeer vriendelijk personeel van Renovaties Martens. Alle medewerkers volgen continu bijscholing om op de hoogte te zijn van de laatste trends en mogelijkheden. Uiteraard wordt ook heel veel rekening gehouden met uw specifieke gezinssituatie en de noden hiervan. Zo kan er gezorgd worden voor een perfect slijtvaste en kraswerende vloer indien u kinderen hebt.

Professioneel en kwalitatief

Als u besluit om een tegelvloer te laten leggen, is het belangrijk om een professioneel bedrijf in te schakelen om het werk te doen. Het leggen van een tegelvloer is niet iets wat je zelf kunt doen, tenzij je veel ervaring hebt met het leggen van vloeren. Die ervaring heeft Martens Renovaties in overvloed. Wij zorgen ervoor dat de vloer correct en naar behoren wordt gelegd, zodat deze lang mee kan gaan.

Bij Martens Renovaties bent u zeker van kwaliteit op alle gebieden. Wij zijn actief in heel Vlaanderen en bieden u een totaalpakket van tegelwerken, metselwerken, klinkerwerken, badkamerrenovatiestot zelfs totaalrenovaties

Renovaties Martens

Kostprijs tegelwerken

Wilt u weten hoeveel uw nieuwe vloer of badkamerbetegeling zou kosten?
Neem dan contact op met Renovaties Martens. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte op voor uw vloer- en tegelwerken.